Kokeet

Indy Rally-Toko kokeessa 3.6.2016, Janakkala

Pitkän tauon jälkeen Indy (Sini-Minin Tacita) oli kisaamassa. Mammaloman jälkeen harkat ovat menneet vähän niin ja näin ja houkutukset ovat olleet pahoja. Kisoissa fiilis oli hyvä ja houkutuksellakaan ei karattu, Yes! Lopputuloksena tuli 73/100 pistettä, tuomarina Pia Heikkinen. Nyt on kasassa kaksi tulosta AVO luokassa.

Yhteispistemäärä +127, ++ laukauskokematon

Tuomareina Jorma Lankinen ja Pirjo Ojala-Laine.

Video testistä

Rally-Toko 29.8.2015 Hyvinkää

AVO luokassa haettiin Nitalle (Ozahula Åbi) RTK 2 pisteillä 81/100 ja siirto VOI luokkaan! Voisi sanoa, että AVOssa vain käytiin. Meni läpi kolmella kisalla 3 kk aikana. Nyt pitääkin harjoitella ennenkuin kisataan VOI luokassa. Tämä kisa oli myös pinsereiden rotumestaruus kilpailu. Indy (Sini-Minin Tacita) yllätti tuloksellaan AVO luokassa pistein 92/100 ja rotumestaruus tuli 95 pisteellä! Tuomarina Heikki Palosaari.

Pinsereiden_rotumestaruus_Rally-Toko_29.8.2015.JPG
Indy

Rally-Toko 9.8.2015 Ylöjärvi

Sini-Minin Tacita AVO 0. Alku ei mennyt kovin hyvin, temppuili omiaan ja ei suostunut tekemään muutamaa liikettä. Olen samaa mieltä tuomarin sanoista "Loppua kohden oli hyvää tekemistä". Ozahula Åbin tulos AVO 94 ja päästiin toiselle palkintopallille. Tuomarina Heikki Palosaari.

Rally-Toko Janakkalassa 23.-24.5.2015

Indyn (S-M Tacita) ja Nitan (Ozahula Åbi) viimeinen alokas kisa 23.5. Molempien tulos 94/100 ja RTK 1, tuomarina Iiris Harju. Avo luokassa kisattiin 24.5. ja Indyn rata keskeytyi houkutukselle karkaamiseen ja Nitan sijoitus oli 3. pisteillä 90, tuomarina Pia Heikkinen.

Nita (Ozahula Åbi) rally-toko kisoissa Ylöjärvellä 10.1.2015

Nitalle haettiin ALO luokasta tulos Ylöjärveltä pistein 82/100. Vielä yksi tulos, niin päästään siirtymään AVOon.

Rally-Toko kisat Janakkalassa 23.11.2014

Nita ja Indy kisasivat JANKKin kotikisoissa ALO luokassa. Nitalle kilpailut olivat ensimmäiset ja tulokseksi saatiin 97 pistettä 100:sta, hieno tulos ensikertalaiseksi. Indyn saavutus oli paras ikinä, pisteet 99/100!

Indy (Sini-Minin Tacita) rally-toko kisoissa Hyvinkäällä 6.9.2014

Saatiin tulos pisteillä 73/100. Kisa oli samalla pinsereiden rotumestaruuskilpailu, jossa olimme kolmannella sijalla. Indy toimi suhteellisen hyvin paria haistelua lukuunottamatta (ollut ongelmana), ohjaaja otti turhaan -10 pistettä.